Използвайки нашия сайт, вие приемате някои бисквитки да бъдат изтеглени от вашия браузър и устройство.
Ok

Introduction » Рисуване по номера » Рисуване по номера ПРОЛЕТНА МАРГАРИТКА И СЛЪНЧОГЛЕД - Level Starter


        

Рисуване по номера ПРОЛЕТНА МАРГАРИТКА И СЛЪНЧОГЛЕД - Level Starter

комплект за рисуване по номера ARTMiE

ново акция


0x

 

Transparent price history
Availability: В Вашия дом за 3 - 4 работни дни
Product no.: XONFL087-ON
Производител: ARTMIE
Изберете размер за комплекта рисуване по номера:
Избери възможност за рамкиране:
Цена without Tax : 23.25 лв
Цена including Tax (20 %):
27.90 лв

into the basket:
  брой  

Рисуване по номера

Рисуване по номера - отлично занимание за свободното време. Търсиш творческо занимание, с което можеш да си починеш, което ще релаксира твоите мисли и тяло? Просто, това е нещо като книжка за оцветяване за възрастни, но и за деца. Но голямата разликата е, че в този случай рисуваш върху истинско, 100% памучно художествено ARTMIE платно върху рамка PROFI с грамаж дори 320 g/m², върху каквото рисуват и професионални художници. Това е отличен начин да прекарате творчески време със семейството.

Рисуване по номера - какво е това?

Ако все още не сте чули за тази феноменална техника, не губете време, можете да започнете веднага. Това е полезно действие за вашите деца, а разбира се и за възрастни. Върху цялото платно се намират бели полета, които са номерирани. За всяко от тях има отговаряща акрилна боя (3ml). Заедно с картината ще получите и комплект четки за рисуване, схема за картината, благодарение на схемата можете веднага да се впуснете в рисуването. Акрилните бои, които се намират в опаковката не е необходимо да разреждате с вода, защото така можете да намалите покривността им.


Пълен комплект за рисуване по номера ARTMIE съдържа:

  • 100% памучно художествено ARTMIE платно върху рамка PROFI грамаж от дори 320 g/m² и принтирана схема с полетата с номера

  • качествени, здрави и леки летвички от смърч, чиито краища са заоблени за да не се повреди платното

  • клинове за стягане - служат за затягане на платното, което е стегнато върху рамката и благодарение на тях можете да сте сигурни че вашата картина и след много години ще бъде съвършено опъната

  • комплект за рисуване - 3 четки с различна дебелина

  • комплект акрилни бои в бурканчета (3ml) със звездички (звездичките обозначават номера на нюанса, т.е полето)

  • начертана схема, която да ви помогне точно да нарисувате картината

 width=

Рисуване по номера за деца

Развиване на по-добра координация на ръцете, очите, по-добра концентрация, запазване на внимание и др. Можем да ви изброим още много добри страни на рисуването по номера. Позволете на своите дребосъци да си поиграят и да станат за момент творци като Рембранд, Леонардо да Винчи, Клод Моне или Пабло Пикасо. Децата най-често избират картини за рисуване по номера с мотиви на животни. Затова и в нашето предложение имаме картини на слонове, коне, зебри, лъвове или на пример жирафи. А за да се забавляват и родителите, това предложение сме допълнили с мотиви на пейзажи, жени, градове, портрети и др. Все пак е най-добре да опитате сами и да се уверите, и то още днес.

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

ODBmZWNjYT