Използвайки нашия сайт, вие приемате някои бисквитки да бъдат изтеглени от вашия браузър и устройство.

» Доставка и начин на плащане
Доставка и начин на плащане

Какви са вариантите за плащане?

Картините могат да се заплащат по два начина. Плащане по сметка или с наложен платеж (плащането с наложен платеж е ...... лева).

 

Ако поръчам повече картини заедно, аз ли покривам доставките?

Ако сте поръчали картините заедно, като една доставка, то ще заплатите само една доставка.

 

Мога ли да платя при доставката?

Да, можете да заплатите поръчката си при получаването й. Допълнителното заплащане за наложен платеж е ..... лева + .... лева доплащане за самата услуга. Начинът на плащане може да бъде избран след като сте поставили продукти в кошницата.

 

При какви условия мога да имам безплатна доставка?

Ако искате да получите безплатна доставка, то Ви каним да станете почитател на страницата ни във Фейсбук преди да сте поръчали каквото и да е. Като наш фен във Фейсбук, ще имате възможността да участвате в различни игри, промоции, оферти и безплатни доставки.

 

Какъв е срокът на доставка?

Срокът за доставка е обичайно 7-10 работни дни за принтирани картини и фототапети, 10-12 работни дни за ръчно рисуваните платна и стикери и 18-29 работни дни за декоративен текстил. Срокът се смята от датата на осъществено плащане (при плащане по сметка) или от датата на поръчката (при плащане при доставка).

 

Ако поръчката ми не е доставена в срок как да постъпя?

В такъв случай се свържете с нас по e-mail или чрез формуляра за обратна връзка. След това, в рамките на 48 часа, с Вас ще се свържат от отдел "Обслужване на клиенти", които ще Ви обяснят защо поръчката Ви се е забавила.

 


Created by the system www.fast-webshop.com

MDM1MWZ
Популярни продукти
Накратко: 0
Всичко в кошницата