Използвайки нашия сайт, вие приемате някои бисквитки да бъдат изтеглени от вашия браузър и устройство.

Програма за лоялни клиенти
Програма за лоялни клиенти

 

!!! ЛОЯЛНОСТТА СЕ ВЪЗНАГРАЖДАВА !!!

 

Лоялността е знак на доверие - доверие в нашите продукти и услуги. Това доверие и лоялност ние ценим не само на думи. Програмата ни за лоялни клиенти с различни отстъпки и акции го доказва!

 

СТАНЕТЕ НАШ ФЕН ВЪВ FACEBOOK СЕГА:

Само клинкнете върху "Харесва ми" на нашата страница във Facebook.
*повече информация за начина на доставка и общите условия на ползване

 

V.I.P. кленти

Всеки, който направи единична поръчка на стойност по-голяма от 1000лв., ще получи отстъпка от 10%, а при покупка по-голяма от 2000лв. - отстъпка от 20%. Отстъпката е валидна за всички бъдещи поръчки на V.I.P клиента, независимо от тяхната стойност. Особено ценим нашите V.I.P клиенти!

 

Условия за получаване на намаления

Различните видове отстъпки не могат да се комбинират (например за TOP и V.I.P. клиент). Остава да важи тази отстъпката, която е с по-високо намаление.

Отстъпки се предлагат само на напълно и точно регистрирани потребители (вписване на цялата информация, необходима за регистрация в сайта). Администраторите на сайта си запазват правото да откажат отстъпка, ако потребителят не отговаря на общите условия. Отстъпките се предлагат в момента на поръчване на стоки от сайта (например при "плащане"). Не могат да се правят отстъпки и намаления въз основа на минали поръчки.

 

Created by the system www.fast-webshop.com

MmMyZTk
Популярни продукти
Накратко: 0
Всичко в кошницата