Използвайки нашия сайт, вие приемате някои бисквитки да бъдат изтеглени от вашия браузър и устройство.
Ok

Introduction » VeronikaArt

Faces Art - Модерни абстрактни картини, които са създадени от графичната дизайнерка VeronikaArt


Като графичен дизайнер, непрекъснато следя новите тенденции, и в тях с удоволствие намирам вдъхновение за своите творби. Обожавам минимализма и вярвам че красивите творби не трябва да бъдат сложни. Напротив - смятам че в сложното ежедневие е важно да се фокусираш върху детайлите, а това за мен са основните линии на човешкото тяло и лице, но и цветята. Неутралните, с бежави нюанси, са моята страст. Уникалните мотиви най-често създавам сред природата с молив и графична табла в ръка. Мотивите измислям и изработвам така че лесно да се съчетават помежду си. Това всъщност означава че дори и да изберете различни картини и ги поставите една до друга на стената, те ще изглеждат във Вашия интериор като една дизайнерска цялост.

Благодаря Ви и хубав ден - Ваша VeronikaArt

 

Faces Art - абстрактната форма за изразяване на женската красота

Може да се каже, че от край време мимиките и израженията на лицето се използват като средство за комуникация сред немите. Затова, от първите художници, та чак до модернистите, лицето се счита за един от централните мотиви в изкуството. Благодарение на различните неврологични изследвания сега имаме и научни доказателства, че нашият мозък помни по специфичен начин човешките лица. При наблюдение на човешко лице неврологичното изображение показва значително увеличаване на притока на кръв в дясното полукълбо на мозъка, в частта, известна като фузиоформната извивка.

Ето защо изобщо не е необичайно, че лицата са се превърнали във вдъхновение за графичните дизайнери, които благодарение на въображението си успяват да направят оригинални творби, които могат да служат като уникални декорации за вашия дом. Нашият трудолюбив дизайнер Вероника също е един от художниците, чието направление Faces Art им помога да изразят женската привлекателност и естествената красота в абстрактна форма в комбинация с оригиналната цветова палитра.

Модерен абстрактен стил

Абстрактните портрети са в момента много търсена форма за декорация. Въпреки че те не са нови в света на изкуството, в света на интериорната декорация те излетяха наскоро и това очарова всички почитатели на модерния стил. Тази степен на интерес е резултат от характерното изобразяване на лицата в тези портрети, с минимален брой линии и цветове, което води до прости, но изразителни произведения. Картините и другите художествени произведения лесно създават приятна атмосфера в интериора. Стените са идеалната основа за подчертаване на всеки обект, който сте решили да поставите върху тях, така че защо да не направите малка галерия върху тях, която ще бъде източник на вдъхновение и щастие за вас, но и чудесна тема за разговор. Абстрактното изкуство вече е на мода и благодарение на своето разнообразие то ще се впише във всеки тип интериор.

Как мога да съм сигурен, че това е качествена картина?

Що се отнася до процеса на производство на изображения, ние винаги даваме максимума си и сме много самокритични, тъй като удовлетвореността на клиентите ни е на първо място. Нашият краен продукт е направен с много подробна работа, като се започне от печат върху платно, изрязване на платно, съединяване на дървени летви, за да се направи рамка, върху която ще бъде поставено платното, процесът на поставяне на платното и фиксирането му върху дървената рамка, опаковане на готовото изображение в защитно фолио с мехурчета и след това в картона и завършва с доставката на изображението на клиента. Тъй като е изключително наше производство, продуктът преминава през ръцете на само няколко души и затова можете да сте сигурни, че във вашия дом ще пристигне 100% качествено изображение, а не евтина имитация от Китай.

Инвестирането в технологии е много важно, когато става въпрос за картини, които отпечатваме над 18 000 годишно. Ето защо използваме най-модерния цифров, водоустойчив фотопечат, благодарение на който всеки цвят в изображението запазва първоначалния си вид. Платното ARTMIE, върху което отпечатваме всички наши картини, е направено в Италия от 100% памук. Неговата структура и финият блясък на отпечатаното изображение допринасят за създаването на уникална и оригинална бройка. ВНИМАНИЕ - ръбовете на нашите рамки са заоблени, за да се предотврати повреда на платното. Ние сме едни от малкото и може би единствените, които заедно със снимката опаковат и дървени клинове за фиксиране на рамката. Те гарантират, че платното на рамката няма да се разхлаби дълго време, дори до 10 години. Дори ако платното се отпусне, можете лесно да го затегнете отново.

NmRjOWE2