Използвайки нашия сайт, вие приемате някои бисквитки да бъдат изтеглени от вашия браузър и устройство.

АКЦИЯ

Редовна цена 29.29 лв
Цена 22.90 лв
Редовна цена 39.79 лв
Цена 30.90 лв

Introduction » Dan Johannson

Dan Johannson

 

Дан Йохансон не е само дизайнер, също през свободното си време е и занаятчия и страстен турист. Вдъхновението си черпи от детството, което е изживял в южната част на Исландия. Със своите мотиви се връща във времето когато е бил четири годишно дете и е наблюдавал работата на своя баща в ковачницата. И звука от пукането на дърветата  печката, огъня желязото и ударите на чуковете.  Dan Johannson иска да пренесе своето изкуство и във Вашия дом, и да съживи любовта Ви към природата и почитта към занаятчийството.

Картините на Дан Йохансона ще Ви дадат поглед в типична работилница в loft стил от средата на 20 век. Представлява сбор от моменти и фрагменти от спомените, които дизайнерът е пренесъл в модерното време. Както всеки материал има различни характеристики, така и Dan в своите изделия има включени разновидност и качество. Комбинира материали като бетон, кожа, рог, камък, различни скъпоценни камъни и други природни материали, които да сплотяват Вашия дом с природата.

В марката Дан Йохансон се крие оригиналност, духа на модерното време и красотата, която дава природата. Всяка картина Ви привиква на бягство от потребителското общество и Ви дава спокойствието на простотата. Открийте четирите елемента – въздух, огън, вода и земя. Dan се вдъхновява от тях и в своите произведения показва неразривната връзка между модерния човек и природата.

Сред неговите картини е увековечено приказното от неговите пътувания. Ще Ви подсетят за хубостта на листата, шумните потоци и най-чистата природа, която е станала негов дом. На всяка картина от Дан Йохансон се вижда развитието на цивилизацията, която досега се е развивала в хармония с природата. Открийте се в неговите идеи и изберете картина, която ще Ви отговаря.

Sort by 
Manufacturer  MjY1Yzhi