Използвайки нашия сайт, вие приемате някои бисквитки да бъдат изтеглени от вашия браузър и устройство.

Introduction » Картини на стъкло

Картини на стъкло MIRRORA

Sort by 
Manufacturer  

Редовна цена 87.90 лв

Цена 34.90 лв

ново
акция


Редовна цена 87.90 лв

Цена 34.90 лв

ново
акция


Редовна цена 87.90 лв

Цена 34.90 лв

ново
акция


Редовна цена 87.90 лв

Цена 34.90 лв

ново
акция


Редовна цена 85.90 лв

Цена 28.90 лв

ново
акция


Редовна цена 85.90 лв

Цена 34.90 лв

ново
акция

КАРТИНИ ВЪРХУ ОГЛЕДАЛО МIRRORA

Огледалните картини MIRRORA са ТОП новост тази година в домашния декор. Дизайнът и безвременната картина на стената е наполовина или изцяло отпечатана със специална швейцарска технология върху истинско, висококачествено огледало.  Моделите са подходящи за всеки тип интериор, който искате да декорирате в модерен или елегантен стил.

Разнообразните огледални картини се отпечатват както в земни, така и в черно-бели и актуални пастелни цветове. Наслояването на огледалните мотиви създава уникален 3D ефект, благодарение на който изображението е жива среда, която изглежда различно от всеки ъгъл, да не говорим за възможното дизайнерско осветление.

Тези огледални картини изглеждат страхотно в комбинация от три части, независимо дали моделът е един и същ цвят или дали трите парчета използват различни нюанси на палитра. Фактът, че можете да използвате панела като огледало, също допринася за неговата вечна естетическа стойност. Благодарение на висококачествената изработка и използваните материали можете да бъдете сигурни, че цветовете на картината никога няма да избледнеят. Най-модерната технология за UV печат позволява точен и постоянен печат на тонер върху висококачествено кристално огледало.

Картините MIRRORA също са чудесни за бърза и лесна поддръжка. Достатъчно е да ги избършете с кърпа и препарат за почистване на стъкла и да си възвърнете стария блясък. Молим Ви да обърнете внимание на средствата за почистване на картината и да използвате кърпа, която е само за стъкло, огледало или монитори. На картината не трябва да остават прахови частици

Как да монтирате картините Mirrora на стената?

Поставянето на картините е много лесно, тъй като съдържат специална система за закачане. Настройте дюбела на материала и винтовете според дебелината на вашата стена. Имайте предвид, че това е проектирана картина, която всъщност е огледало, така че коригирайте начина, по който ще бъде настроена.

NzdlZWM4