Използвайки нашия сайт, вие приемате някои бисквитки да бъдат изтеглени от вашия браузър и устройство.

Introduction » Картини на стъкло

Картини на стъкло MIRRORA

No product has been found in this section.


КАРТИНИ ВЪРХУ ОГЛЕДАЛО МIRRORA

Огледалните картини MIRRORA са ТОП новост тази година в домашния декор. Дизайнът и безвременната картина на стената е наполовина или изцяло отпечатана със специална швейцарска технология върху истинско, висококачествено огледало.  Моделите са подходящи за всеки тип интериор, който искате да декорирате в модерен или елегантен стил.

Разнообразните огледални картини се отпечатват както в земни, така и в черно-бели и актуални пастелни цветове. Наслояването на огледалните мотиви създава уникален 3D ефект, благодарение на който изображението е жива среда, която изглежда различно от всеки ъгъл, да не говорим за възможното дизайнерско осветление.

Тези огледални картини изглеждат страхотно в комбинация от три части, независимо дали моделът е един и същ цвят или дали трите парчета използват различни нюанси на палитра. Фактът, че можете да използвате панела като огледало, също допринася за неговата вечна естетическа стойност. Благодарение на висококачествената изработка и използваните материали можете да бъдете сигурни, че цветовете на картината никога няма да избледнеят. Най-модерната технология за UV печат позволява точен и постоянен печат на тонер върху висококачествено кристално огледало.

Картините MIRRORA също са чудесни за бърза и лесна поддръжка. Достатъчно е да ги избършете с кърпа и препарат за почистване на стъкла и да си възвърнете стария блясък. Молим Ви да обърнете внимание на средствата за почистване на картината и да използвате кърпа, която е само за стъкло, огледало или монитори. На картината не трябва да остават прахови частици

Как да монтирате картините Mirrora на стената?

Поставянето на картините е много лесно, тъй като съдържат специална система за закачане. Настройте дюбела на материала и винтовете според дебелината на вашата стена. Имайте предвид, че това е проектирана картина, която всъщност е огледало, така че коригирайте начина, по който ще бъде настроена.

Created by the system www.fast-webshop.com

N2RjZjM
Популярни продукти
Накратко: 0
Всичко в кошницата