Използвайки нашия сайт, вие приемате някои бисквитки да бъдат изтеглени от вашия браузър и устройство.

Introduction » СТЕННИ ДЕКОРАЦИИ » Модерни стенни часовници RETRO Дърво-метал


Модерни стенни часовници RETRO Дърво-метал

стенен часовник за всекидневна

 


0x
Наличност: В Вашия дом за 5 - 7 работни дни
Номер на продукт.: HMCNH092
EAN code: 5902838313534
Цена без ДДС : 54.08 лв
Цена с ДДС (20 %):
64.90 лв

into the basket:
   

Модерен стенен часовник - елегантност за всеки интериор

Забравете за обикновения часовник, който просто показва времето. Представяме ви колекция от модерни стенни часовници, които ще добавят не само функционалност, но и стилен дизайнерски акцент във вашата всекидневна или кухня. Нашите часовници са нещо повече от уреди за отчитане на времето - те са стенни декорации, които ще освежат всяко пространство.

Елегантност, която трае дълго

Неподвластният на времето дизайн на нашите часовници е проектиран така, че да подхожда на всеки интериорен стил. От минималистични черни часовници със семпли бели стрелки до изтънчени модели с блестящи златни акценти - имаме модел, който да отговаря на всяко ваше желание.

Функцията среща красотата

Нашите часовници са проектирани с оглед на четливостта и естетиката. Независимо дали ще изберете модел с традиционни цифри, или ще предпочетете яснотата на простите индикатори, всеки модел гарантира лесна ориентация във времето.

Защо трябва да имате часовник у дома?

Часовникът е не само практичен инструмент, но и важен елемент за създаване на хармонично и организирано жилищно пространство. В днешната дигитална епоха е лесно да разчитаме на телефони или други устройства, но стенните часовници имат нещо, което съвременните технологии не могат да заменят - постоянен и ясен визуален индикатор за времето, който насърчава вниманието и помага за поддържане на ежедневния ритъм.

Любопитство от историята

Знаете ли, че най-ранните устройства за измерване на времето датират от древните цивилизации? Стенните часовници във вида, в който ги познаваме, започват да се появяват още през XIV век.


Параметри на продукта:

  • Материал: Материал: метална стомана с дебелина 8 мм с прахово покритие в черен мат + естествен фурнир от дъбова дървесина (ширина на дъската 12 см)
  • Цифри: Триизмерни, черен гланц
  • Цвят на ръката: черен
  • Механизъм: Изключително тих кварцов механизъм
  • Размер на циферблата: 33,5x33,5 см
  • Батериите АА не са включени

Views and questions VISITORS

Warning. Webmaster reserves the right to remove obscene or such contributions, which would harm the interests Webmaster.

Created by the system www.fast-webshop.com

M2JmNT
Популярни продукти
Накратко: 0
Всичко в кошницата