Използвайки нашия сайт, вие приемате някои бисквитки да бъдат изтеглени от вашия браузър и устройство.

Introduction » НОВОСТИ И АКЦИИ » Природа върху платно Маслинов следобед


Природа върху платно Маслинов следобед

Колекция Nature Geometry

 


0x
Наличност: В Вашия дом за 5 - 7 работни дни
Номер на продукт.: XOBMDAB043E1
Тема: геометрични фигури
Цвят: зелен
Най комбинации: многоцветни
1. Изберете размер 1
Цена без ДДС : 68.25 лв
Цена с ДДС (20 %):
81.90 лв

into the basket:
   

Каква е връзката между природата и геометрията в абстрактното изкуство?

Природата е оригинален художник през цялото време, независимо дали става въпрос за абстрактните шарки върху крилата на пеперуда, цветовата палитра на залязващото слънце или геометричната прецизност на пчелна пита. Нашата нова колекция Nature Geometry отдава почит на тези уникални преживявания, като ги обединява, за да създаде чрез изображения единствена по рода си визуализация за вашия дом.

Според науката природата е най-старият художник

Знаете ли, че най-старото известно произведение на изкуството, създадено от праисторически човек, е на 40 000 години? Тези рисунки са открити в индонезийска пещера и доказват, че човешката черта да изразяваме себе си и да се вдъхновяваме от природата е твърдо заложена в нашата ДНК.

Редица числа на Фибоначи

Чували ли сте някога за последователността на Фибоначи? Тази математическа поредица, която започва с числата 0 и 1 и продължава със събиране на двете предходни числа (0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13...), се появява в природата под формата на красиви спирали и шарки - от черупките на морските охлюви до разпределението на клоните на дървото. Подобна красива математика ни показва, че самата природа предпочита определена форма на геометрия, и именно това сме се опитали да уловим в нашата колекция.

Разкрасете средата си

Без значение дали търсите картини с природни мотиви за всекидневната, спалнята или офиса, нашата колекция предлага по нещо за всеки. Всяко изображение е резултат от умело съчетание на цветове и форми, вдъхновено от безкрайните модели на природата.

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

YTEyOTU5OD
Популярни продукти
Накратко: 0
Всичко в кошницата