Introduction » Рисуване по номера

Рисуване на картини по номера за възрастни и деца | Kartinomania.bg

Sort by 
Manufacturer  

ново
акция


ново
акция
ново
акция


ново
акция


Рисуването по номера: Действие за свободното време за творчески натури!

Станете новия Пабло Пикасо! Започнете плавно, благодарение на новостите в нашия интернет магазин, които ще зарадват творческите натури. Представяме ви рисуването по номера. Ще забравите за скуката, стреса и ще се почувствате прекрасно. Няма рисуване върху хартия или чертеж. Ще ви изпратим директно на Вашия адрес ARTMIE платно върху рамка PROFI. То е произведено в Италия, от 100% памук и има грамаж 320 g/m². Благодарение на компекта от 18 акрилни бои (3 мл) и комплектът четки за рисуване, които сме опаковали заедно с всяка картина, в тази творческа активност ще се влюбите веднага и от пръв поглед. В нашето предложение има мотиви както за деца, така и за възрастни. Забавлявайте се и развивайте своята творческа душа.

Какво е рисуване по номера?

Сигурно вече сте чули за този феномен. рисуването по номера е най-новият хит между творците в нашия интернет магазин. Резултатът от нанасянето по този метод е готова картина, която можете да закачите върху стената. Как да стигнете до там? На цялото платно са нанесени номера, а срещу всеки номер стои подходяща акрилна боя. Заедно с картината, ще опаковаме и художествени четки, благодарение на които можете да се насладите на рисуването. Акрилните бои не е необходимо да бъдат разреждани с вода, защото така можете да намалите покривната им способност. Обемът на опаковката акрилна боя е предварително определена, така че количеството да бъде достатъчно за цялата картина. Целият комплект за рисуване по номера включва:

- 100% памучно художествено платно ARTMIE върху рамка PROFI с грамаж от 320 гр/м² и принтирана схема с номерирани полета

- качествени, здрави и леки летвични от смърч с обли страни, така че платното да не се повреди

- комплект за рисуване - 3 художествени четки с различна дебелина на космите

- комплект акрилни бои в бурканчета (3 мл)

- нарисувана схема, с помощта на която ще нарисувате правилно своята картина

Рисуване по номера за деца

Знаехте ли че тази активност има позитивно действие върху децата? Благодарение на тези художествена техника, вашето дете ще подобри концентрацията си и кординацията между ръце и очи. Благодарение на истинското художествено платно ARTMIE върху рамка PROFI, вашите деца ще се чувстват като истински творци. Най-доброто е това че картината изглежда като истинска накрая, все едно е нарисувана от професионалист. Ако се следва схемата, ще постигнете желаният резултат. Децата най-често рисуват по номера картини с животни.

Отличен ТИП подарък

На техниката за рисуване по номера наистина може да се научи всеки. Дори и тези, които твърдят че немогат да рисуват. Затова картините са отличен подарък. Еднакво ще зарадват и деца и възрастни. Можете да избирате от над 30 варианта схеми. Позитивните ефекти от това рисуване са:

- помага за вашето психическо състояние и почивка

- учи ви на търпение и концентрация

- развива креативността ви

- отпуска тялото и ума

- подобрява прецизността на движенията и подобрява концентрацията

- развива способностите

OTM2MTA4O