Използвайки нашия сайт, вие приемате някои бисквитки да бъдат изтеглени от вашия браузър и устройство.

Introduction » Kартини на LIPA » Авторскa репродукция на платно КОНЕ XOBFB230E2


Авторскa репродукция на платно КОНЕ XOBFB230E2

авторска репродукция от ателие Lipa

 

ново


0x
Наличност: В Вашия дом за 6 - 8 работни дни
Номер на продукт.: XOBFB230E2
Тема: животни
Цвят: кафяв
Izaberite dimenziju autorske reprodukcije
Цена без ДДС : 100.75 лв
Цена с ДДС (20 %):
120.90 лв

into the basket:
  брой  

Картини на платно - авторска репродукция

*При определени размери може да се появи минимална разлика във вида на мотива

Тези картини принадлежат към категорията на модерните декорации, които все повече се използват. Обобщихме вашите изисквания и решихме да угодим на нашите скъпи клиенти. По ваше желание решихме да направим специална оферта. Започнахме да разпечатваме ръчно рисувани картини от ателие "Липа" върху качествено памучно платно. Сигурни сме, че няма да може да направите разлика между тези печатни и рисувани картини. Перфектното предимство е, че тези копия на автори могат да Ви бъдат доставени за само няколко дни.

В нашия онлайн магазин има повече от 15 000 картини. За по-добър и по-лесен избор в тази категория, поставяме само най-любимите произведения. Вие със сигурност ще се насладите на мотиви от цветя, природа, животни, жени или мотиви от абстрактно изкуство.

Важна част от работата е качествена техника и съответните материали като платно, летвички и бои. В следващия текст ще представим важна информация за производствения процес:

1. Използваме най-новия дигитален водоустойчив фотопечат, благодарение на който красивите цветове не избледняват и запазват оригиналния си вид.

2.Специалното италианско платно е продукт на марката ARTMIE и е изработено от 100% памук. Платното е добре структурирано и устойчиво на слънчева светлина. Деликатният блясък на повърхността прави изображението оригинално и уникално.

3. Рамката е изработена от качествени масивни летвички от смърч ARTMIE, със заоблени краища. Това голямо изобретение е много важно, защото платното не може да бъде повредено в краищата.

4. Използват се висококачествени бои без мирис и не отделят вредни вещества в атмосферата.

5. Всички оригинални репродукции се произвеждат в ЕС при най-добрите условия.

6.Картинитe са добре опаковани в мехурчесто фолио и качествена картонена опаковка, за да избегнем повреди. С всяка картина ще получите безплатни закачалки.

Как да прикачите картините на стена?

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

NWQzM
Популярни продукти
Накратко: 0
Всичко в кошницата