Използвайки нашия сайт, вие приемате някои бисквитки да бъдат изтеглени от вашия браузър и устройство.

Introduction » СТЕННИ ДЕКОРАЦИИ » Детски часовник за стена Пожарна кола


Детски часовник за стена Пожарна кола

стенен часовник за детска стая

 


0x
Наличност: В Вашия дом за 5 - 7 работни дни
Номер на продукт.: HMCNH087
EAN code: 5902838311578
Цена без ДДС : 37.42 лв
Цена с ДДС (20 %):
44.90 лв

into the basket:
   

Весел стенен часовник за деца

Точното време и забавното обучение вървят ръка за ръка с нашите весели стенни часовници за деца. Тези образователни декорации не само ще освежат стените на детската стая, но и ще запалят любопитството и ученето на детето ви. Предлагаме разнообразни теми - от приказни еднорози до героични лъвове. Всеки дизайн е създаден, за да забавлява и вдъхновява вашите малчугани.

Радостта от ученето

Времето за учене не трябва да бъде скучно! Нашите часовници са проектирани със закачливи и образователни теми, за да помогнат на децата да придобият основни познания за времето и как да го следят. С часовника детето ви може да учи по забавен начин, като всеки поглед към стената ще бъде ново приключение.

Изживейте едно образователно приключение

С нашия часовник всяка детска стая може мигновено да се превърне в образователно пространство, изпълнено с въображение. Мотивът на световната карта ще разшири географските познания и ще насърчи любопитството към различните култури, а животинските мотиви предлагат възможност да се научи повече за дивата природа и нейните обитатели.

Дизайн, който расте заедно с вашето дете

Нашите уроци са разработени с идеята, че децата растат бързо и интересите им се променят. Ето защо предлагаме широка гама от теми, които да отговарят на различните възрасти и интереси. Всеки дизайн е внимателно подбран, за да бъде подходящ и привлекателен за децата през различните етапи от тяхното детство.

Интересни факти за детските уроци:

Изследванията показват, че децата, които се научават да разпознават времето в ранна възраст, имат по-добри математически и логически умения. Стенният часовник с прости и четливи цифри може да бъде първата стъпка към развитието на тези умения.

Веселите и цветни дизайни на часовниците могат да насърчат визуалната стимулация и да помогнат на децата да развият разпознаването на цветове и обекти. Тази визуална стимулация е от ключово значение за развитието на мозъка на детето.

Часовниците с мотиви на животни или приказни герои също могат да помогнат на децата да развият емоционална връзка с ученето и времето. Когато децата виждат герои, които харесват, те могат да бъдат по-мотивирани да научат как работят часовниците и как да отчитат времето.

Изучаването на времето е важно и за развитието на личната отговорност и независимост. Когато децата могат да следят времето, те могат по-добре да разбират и спазват ежедневните процедури, като например времето за игра или времето за лягане.

Параметри на продукта:


  • Материал: Шперплат от бреза
  • Мотив.
  • Цвят на ръката: Червено
  • Механизъм: Безшумен кварцов механизъм
  • Диаметър на циферблата: 30 cm
  • Батерии АА не са включени

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

NDFiMmNlMz
Популярни продукти
Накратко: 0
Всичко в кошницата