Използвайки нашия сайт, вие приемате някои бисквитки да бъдат изтеглени от вашия браузър и устройство.

Introduction » СТЕННИ ДЕКОРАЦИИ » Детски часовник за стена Пожарна кола


Детски часовник за стена Пожарна кола

стенен часовник за детска стая

 


0x
Наличност: В Вашия дом за 5 - 7 работни дни
Номер на продукт.: HMCNH087
EAN code: 5902838311578
Цена без ДДС : 37.42 лв
Цена с ДДС (20 %):
44.90 лв

into the basket:
   

Весел стенен часовник за деца

Точното време и забавното обучение вървят ръка за ръка с нашите весели стенни часовници за деца. Тези образователни декорации не само ще освежат стените на детската стая, но и ще запалят любопитството и ученето на детето ви. Предлагаме разнообразни теми - от приказни еднорози до героични лъвове. Всеки дизайн е създаден, за да забавлява и вдъхновява вашите малчугани.

Радостта от ученето

Времето за учене не трябва да бъде скучно! Нашите часовници са проектирани със закачливи и образователни теми, за да помогнат на децата да придобият основни познания за времето и как да го следят. С часовника детето ви може да учи по забавен начин, като всеки поглед към стената ще бъде ново приключение.

Изживейте едно образователно приключение

С нашия часовник всяка детска стая може мигновено да се превърне в образователно пространство, изпълнено с въображение. Мотивът на световната карта ще разшири географските познания и ще насърчи любопитството към различните култури, а животинските мотиви предлагат възможност да се научи повече за дивата природа и нейните обитатели.

Дизайн, който расте заедно с вашето дете

Нашите уроци са разработени с идеята, че децата растат бързо и интересите им се променят. Ето защо предлагаме широка гама от теми, които да отговарят на различните възрасти и интереси. Всеки дизайн е внимателно подбран, за да бъде подходящ и привлекателен за децата през различните етапи от тяхното детство.

Интересни факти за детските уроци:

Изследванията показват, че децата, които се научават да разпознават времето в ранна възраст, имат по-добри математически и логически умения. Стенният часовник с прости и четливи цифри може да бъде първата стъпка към развитието на тези умения.

Веселите и цветни дизайни на часовниците могат да насърчат визуалната стимулация и да помогнат на децата да развият разпознаването на цветове и обекти. Тази визуална стимулация е от ключово значение за развитието на мозъка на детето.

Часовниците с мотиви на животни или приказни герои също могат да помогнат на децата да развият емоционална връзка с ученето и времето. Когато децата виждат герои, които харесват, те могат да бъдат по-мотивирани да научат как работят часовниците и как да отчитат времето.

Изучаването на времето е важно и за развитието на личната отговорност и независимост. Когато децата могат да следят времето, те могат по-добре да разбират и спазват ежедневните процедури, като например времето за игра или времето за лягане.

Параметри на продукта:


  • Материал: Шперплат от бреза
  • Мотив.
  • Цвят на ръката: Червено
  • Механизъм: Безшумен кварцов механизъм
  • Диаметър на циферблата: 30 cm
  • Батерии АА не са включени

Views and questions VISITORS

Warning. Webmaster reserves the right to remove obscene or such contributions, which would harm the interests Webmaster.

Created by the system www.fast-webshop.com

YjQ5NjMxZ
Популярни продукти
Накратко: 0
Всичко в кошницата