Използвайки нашия сайт, вие приемате някои бисквитки да бъдат изтеглени от вашия браузър и устройство.

Introduction » Pазпродажб % » Картина на платно ЦВЕТЯ ВЪВ ВАЗА 1 част XOBCH1674WE1 Отстъпка 40 % 70X70 cm


Картина на платно ЦВЕТЯ ВЪВ ВАЗА 1 част XOBCH1674WE1 Отстъпка 40 % 70X70 cm

в наличност

 

акция


0x
Transparent price history
Наличност: В Вашия дом за 5 - 7 работни дни
Номер на продукт.: XOBCH1674WE1-70x70-24h
Цена без ДДС : 40.75 лв
Цена с ДДС (20 %):
48.90 лв

Картина върху платно - Авторова репродукция

Една от пълните новости в областта на съвременната декорация. Откликнахме на вашите предложения и решихме да зарадваме нашите скъпи клиенти. Така започнахме да отпечатваме ръчно рисуваните картини за стена от Atelier Lipa и върху висококачествено памучно платно. Отдалеч няма да можете да различите отпечатаното от нарисувания оригинал. Съвършеното предимство обаче е, че можем да доставим авторската репродукция до дома ви в рамките на няколко дни.

В нашия магазин разполагаме с над 15 000 картини. Ето защо бихме искали да ви улесним в избора на най-популярните произведения, като в тази специална категория поставим само най-популярните творби. Ще ви харесат темите за цветя, пейзажи, животни, жени или творения от света на абстрактното изкуство.

Важна част от продукцията е гарантираното качество на техниката, съответните компоненти като платно, кантове и бои. За техните уникални характеристики можете да прочетете в следващите редове. Представяме ви 6 интересни информации, които са най-важни в целия процес на създаване:

1. Използваме най-съвременния цифров водоустойчив фотопечат, който гарантира, че красивите богати цветове не избледняват и запазват първоначалния си вид.

2. Специалното италианско платно е продукт на ARTMIE и е изработено от 100% памук. То е структурирано и има отличното свойство да не блести на слънце. Финият блясък на повърхността превръща картината в оригинално и уникално произведение.

3. Рамките са изработени от висококачествени, масивни смърчови корнизи ARTMIE, които са заоблени в краищата. Тази чудесна характеристика е много важна, тъй като платното няма да се повреди в краищата.

4. Използваните висококачествени бои са без мирис и не отделят вредни вещества във въздуха

5. Всички авторски репродукции се произвеждат в Словакия при най-добри условия

6. Приятна информация е фактът, че опаковаме картините в балончета и висококачествен картон, за да предотвратим повреди. Безплатно добавяме винтове и кука за окачване.

Как да окачим картина на стената?

Views and questions VISITORS

Warning. Webmaster reserves the right to remove obscene or such contributions, which would harm the interests Webmaster.

Created by the system www.fast-webshop.com

NTE4NWI0O
Популярни продукти
Накратко: 0
Всичко в кошницата