Използвайки нашия сайт, вие приемате някои бисквитки да бъдат изтеглени от вашия браузър и устройство.

Introduction » НОВОСТИ И АКЦИИ » Модерна картина за стена Планини на залязващото слънце - PREMIUM ART


Модерна картина за стена Планини на залязващото слънце - PREMIUM ART

Колекция картини "Природна красота

 


0x
Наличност: В Вашия дом за 6 - 9 работни дни
Номер на продукт.: XOGMDPA022E1
Тема: природа
Цвят: зелен
Най комбинации: зелен-златисто
1. Изберете размер 1
Цена без ДДС : 85.75 лв
Цена с ДДС (20 %):
102.90 лв

into the basket:
   

Модерен декор за стена: открийте магията на природните мотиви

В днешната забързана и дигитална епоха много от нас копнеят да се свържат с природата. Нашата колекция PREMIUM ART от модерен декор за стена ви предлага уникално докосване до природата директно във вашата всекидневна.

Интересни факти за природата:

1. Отраженията в спокойни води

Знаете ли, че отраженията в езерата често се създават благодарение на перфектния баланс между светлината и сянката? Ако разгледате нашата колекция NATURAL BEAUTY, ще видите, наред с други неща, природни елементи, които се събуждат в златистите нюанси на дърветата, езерата и създават перфектна симбиоза.

2. Влиянието на луната върху природата

Луната оказва огромно влияние върху природата, независимо дали става въпрос за приливите и отливите или за начина, по който растенията и животните реагират на нейните цикли. Нашите декорации за стена ще ви напомнят за това и ще ви свържат с природата.

Защо теми за природата?

Природните пейзажи, като златни дървета, загадъчни езера и поразителна лунна светлина, имат способността да отпускат ума и да носят усещане за спокойствие. Научни изследвания дори показват, че природните образи могат да намалят стреса и да подобрят настроението.

Перфектното допълнение към всеки дом

Независимо дали имате минималистичен, модерен или традиционен дом, нашите декорации за стена лесно се вписват във всеки стил. Всяко изображение създава силно визуално цяло, което ще освети всяко пространство.

Инвестиция в това да се чувствате добре

Не става въпрос само за естетика. Притежаването на част от природата под формата на изкуство може да бъде инвестиция във вашето здраве и благополучие. Всяко произведение на декорацията е създадено с идеята да внесе хармония и баланс в дома ви. Внесете в интериора си непреходна колекция от картини, украсени със златни акценти и текстурирани мазки на четката. Посветете някоя от картините като подарък на близките си. Винаги е добре да имаме нещо у дома, което да ни напомня за красотата, която ни заобикаля всеки ден.

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

MmU3MTliN
Популярни продукти
Накратко: 0
Всичко в кошницата