Използвайки нашия сайт, вие приемате някои бисквитки да бъдат изтеглени от вашия браузър и устройство.

Introduction » Pазпродажб % » Най-големите мафиоти на платно SCARFACE - TONY MONTANA пуши пура 50x40 cm


Най-големите мафиоти на платно SCARFACE - TONY MONTANA пуши пура 50x40 cm

в наличност

 

акция


0x
Transparent price history
Наличност: В Вашия дом за 5 - 7 работни дни
Номер на продукт.: XOBPPal35-50x40-24h
Редовна цена 93.90 лв
Цена без ДДС : 30.75 лв
Цена с ДДС (20 %):
36.90 лв

Картина върху платно - Авторова репродукция

Една от пълните новости в областта на съвременната декорация. Откликнахме на вашите предложения и решихме да зарадваме нашите скъпи клиенти. Така започнахме да отпечатваме ръчно рисуваните картини за стена от Atelier Lipa и върху висококачествено памучно платно. Отдалеч няма да можете да различите отпечатаното от нарисувания оригинал. Съвършеното предимство обаче е, че можем да доставим авторската репродукция до дома ви в рамките на няколко дни.

В нашия магазин разполагаме с над 15 000 картини. Ето защо бихме искали да ви улесним в избора на най-популярните произведения, като в тази специална категория поставим само най-популярните творби. Ще ви харесат темите за цветя, пейзажи, животни, жени или творения от света на абстрактното изкуство.

Важна част от продукцията е гарантираното качество на техниката, съответните компоненти като платно, кантове и бои. За техните уникални характеристики можете да прочетете в следващите редове. Представяме ви 6 интересни информации, които са най-важни в целия процес на създаване:

1. Използваме най-съвременния цифров водоустойчив фотопечат, който гарантира, че красивите богати цветове не избледняват и запазват първоначалния си вид.

2. Специалното италианско платно е продукт на ARTMIE и е изработено от 100% памук. То е структурирано и има отличното свойство да не блести на слънце. Финият блясък на повърхността превръща картината в оригинално и уникално произведение.

3. Рамките са изработени от висококачествени, масивни смърчови корнизи ARTMIE, които са заоблени в краищата. Тази чудесна характеристика е много важна, тъй като платното няма да се повреди в краищата.

4. Използваните висококачествени бои са без мирис и не отделят вредни вещества във въздуха

5. Всички авторски репродукции се произвеждат в Словакия при най-добри условия

6. Приятна информация е фактът, че опаковаме картините в балончета и висококачествен картон, за да предотвратим повреди. Безплатно добавяме винтове и кука за окачване.

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

MjcwZjIyZ
Популярни продукти
Накратко: 0
Всичко в кошницата