Използвайки нашия сайт, вие приемате някои бисквитки да бъдат изтеглени от вашия браузър и устройство.

Introduction » Pазпродажб % » НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МАФИЯНИ НА Екрана - Кръстникът 150X100 cm


НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МАФИЯНИ НА Екрана - Кръстникът 150X100 cm

в наличност

 

акция


0x
Transparent price history
Наличност: В Вашия дом за 5 - 7 работни дни
Номер на продукт.: XOBTL001I1-150x100-24h
Цена без ДДС : 78.25 лв
Цена с ДДС (20 %):
93.90 лв

into the basket:
   

Филмите за мафията като " Кръстникът", " Белязаният", " Добри момчета" и най-новата поредица " Peaky Blinders " са много популярни по една много проста причина. Те разказват историята на влиятелни хора, които живеят в свят на престъпления, насилие и предлагат много поуки за живота ни. Освен във филмите, тази тема е отразена и в съвременните стенни декорации под формата на картини върху платно, които се срещат предимно в местата, където живеят мъже.

Офиси, салони, игрални зали или гаражи са най-добрите места за картини на мафията. Ако искате да разберете защо момчетата харесват тези филми, една от причините е, че те често си вземат поука от тях.

5 СЪВЕТА, които можете да научите от класическите филми за мафията

1. Уважението е от ключово значение

Във филмите за мафията уважението е всичко. Независимо дали става въпрос за уважение към семейството, приятелите или враговете, от съществено значение е да се поддържа уважение, за да се напредне в живота.

2. Бъдете лоялни

В мафиотските филми лоялността е ключов фактор за успех. Важно е да останете лоялни към приятелите и семейството си и никога да не предавате доверието им.

3. Поемайте рискове

В мафиотските филми поемането на рискове често е единственият начин да се постигне успех. Не се страхувайте да поемате рискове и да излизате от зоната си на комфорт.

4. Бъдете подготвени

В мафиотските филми подготовката е от ключово значение. Уверете се, че сте подготвени за всяка ситуация, с която може да се сблъскате.

5. Не се страхувайте да отстоявате себе си

В мафиотските филми героите често трябва да отстояват себе си, за да получат това, което искат. Не се страхувайте да отстоявате себе си и да се борите за това, в което вярвате.

Views and questions VISITORS

No comments so far. Add your comment or question as the first.

Created by the system www.fast-webshop.com

NzNkZ
Популярни продукти
Накратко: 0
Всичко в кошницата